УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Вітаємо з Днем державної служби!

 Бажаємо всім державним службовцям подальших  професійних успіхів на благо нашої держави та українського народу!
  На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.
В умовах війни, це в край важливо, бо все має робити дуже чітко і виважено. Кожен на своєму місці виступає ланкою, що поєднує владу і народ, формує ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.
Бажаю Вам і  надалі щедро творити добро своєю повсякденною працею, безкорисливою допомогою людям,  мудрою порадою, добрим словом і добрим ділом!
  Нехай кожен день вашого життя буде наповнений  радістю, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
  Сердечно бажаємо всім Вам і Вашим родинам мирного неба,  світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.
Все буде Україна !

AddThis Social Bookmark Button