УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Сьогодні, 20 лютого, ми від щирого серця Вітаємо з днем народження - Радзіховського Анатолія Павловича!

Сьогодні, 20 лютого, ми від щирого серця Вітаємо з днем народження видатну людину сучасності, доктора медичних наук, професора кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П. Л. Шупика, заслуженого діяча науки і техніки України, заслуженого художника України, академіка Української академії наук, лауреата Державних та всеукраїнських премій України - Радзіховського Анатолія Павловича!

Шановний Анатоліє Павловичу!
Ми пишаємось, що така талановита і непересічна людина, як Ви, є членом нашої міжнародної громадської організації «Рада з екологічної безпеки». Кожна людина є неповторна, але особливими щедротами – гострим розумом та багатьма визначними талантами наділені лише вибрані - серед них є і Ви, адже це доведено всім Вашим життям знаної і шанованої постаті українського науковця.

 


Тож, у цей святковий для вас день разом із традиційними побажаннями здоров’я, щастя, достатку та родинних гараздів, бажаємо Вам ще довгі роки мати добру наснагу черпати сили в служінні нашому народові та Україні. Нехай ваше життя буде сповнене благодатним натхненням та новими звершеннями на благо нашої держави та майбутнього. Нехай Ваш досвід, Ваша мудрість завжди будуть прикладом для цілих поколінь нащадків.
Зичимо Вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та нових звершень! Родинного тепла Вашому дому, миру та злагоди! Божої ласки та гараздів!
Зі святом!

AddThis Social Bookmark Button