УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Шановні працівники прокуратури! Прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!
Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою. Усе українське суспільство розраховують на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість.
Переконаний, що працівники прокурорського корпусу й надалі чесно, послідовно і відповідально відстоюватимуть права та свободи співгромадян, сприятимуть зміцненню правопорядку на нашій території. А своєю ефективною діяльністю, знаннями, досвідом утверджують гуманістичне суспільство з високою правовою культурою.
Зичу Вам міцного здоров’я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, добробуту та благополуччя.
Миру, добра та злагоди Вам та Вашим родинам!

AddThis Social Bookmark Button