УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Від щирого серця вітаємо з Днем Народження громадського діяча, засновника Всеукраїнського громадського об'єднання Асоціація малих міст України (АММУ) - Козирєва Павла Генріховича!

Шановний имениннику, доля дарувала Вам активне, багате і цікаве життя. Притаманний талант організатора помножений на щиру любов до Батьківщини, на велике бажання робити людям добро, що і стало запорукою життєвого успіху!

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають усі негаразди та непорозуміння. Нехай здійсняться заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

Щастя Вам, здоров’я та радості, добра і благополуччя!

Зі святом!!!

AddThis Social Bookmark Button