УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Шановні колеги, друзі! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем адвокатури!

Його величність Закон вашими устами повинен сказати рішуче слово, захистити демократичні права громадян, забезпечити їм використання свобод, гарантованих Конституцією. Саме Закон, а не амбіції можновладців чи мінливі політичні вітри, повинен бути дороговказом на професійному шляху, який ви обрали.

Мудрості вам, лицарі права, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності! Нехай людська шана, повага й довіра стануть гідним орієнтиром у щоденній роботі, бо люди повинні бути впевнені у вашій неупередженісті та чесністі!

Бажаю усім щастя, здоров’я, родинного тепла, благополуччя, натхнення та успіхів у нелегкій справі забезпечення правопорядку в незалежній Україні. Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Хай у ваших оселях завжди буде мир та злагода!

Зі святом!

AddThis Social Bookmark Button