УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Затверджено Методику розрахунку розмірів відшкодування збитків, які заподіяні державі в результаті над нормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

07 травня 2020 року за №414/34697 у Міністерстві юстиції зареєстрований наказ Мінекоенерго № 277 «Про затвердження Методики розрахунку розмірів відшкодування збитків, які заподіяні державі в результаті над нормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря».

 

Про це повідомляє Роман Абрамовський, заступник Міністра енергетики та захисту довкілля.
Державна реєстрація означеного Наказу вводить його в дію з моменту реєстрації. Державна екологічна інспекція отримала потужний інструмент для здійснення результативних перевірок підприємств, які не дотримуються законодавства України про охорону атмосферного повітря.
Наступним оновленим документом буде «Положення про порядок обчислення розміру відшкодування та сплати збитків, заподіяних внаслідок забруднення із суден, кораблів та інших плавучих засобів територіальних і внутрішніх морських вод України».

AddThis Social Bookmark Button