УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Відбувся ІІІ Всеукраїнський молодіжний екологічний форум "Green Mind Gеneration"

5 грудня 2019 року у Всесвітній день волонтерів (International Volunteer Day) разом з Університетом «КРОК», на базі якого проходив захід, за підтримки МГО «Рада з екологічної безпеки» відбувся ІІІ Всеукраїнський молодіжний екологічний форум «Green Mind Gеneration» – це масштабний соціальний проект, що об’єднав молодих людей, які прагнуть зберегти довкілля, знають як це робити або вже реалізують власні екологічні ініціативи.

 

 

Під час Форуму 26 команд школярів з усієї країни запропонували власні інноваційні проекти екологічного розвитку своїх міст і областей, своїх громад.
Форум спрямований на створення справжнього молодіжного екологічного нетворкінгу та обміну досвідом.
У цей день також було підбиття підсумків Національного конкурсу реалізованих молодіжних екологічних проєктів та інноваційних рішень «Youth Eko Challenge».
З привітальним словом учасників та гостей Форуму привітали одні з організаторів «Green Mind Gеneration» – Секретар МГО «Рада з екологічної безпеки», Надзвичайний та Повноважений Посол Цибух Валерій Іванович та керівник Секретаріату МГО «Рада з екологічної безпеки» Рябий Едуард Геннадійович і Університет «КРОК».
Під час заходу відбулись презентації реалізованих екологічних проєктів від пятьох фіналістів національного конкурсу молодіжних екологічних проєктів та інноваційних рішень «Youth Eko Challenge» та дискусія на тему «Сучасний екологічний нетворкінг: Виклики та перспективи» у форматі «Open Talk» за участю провідних національних експертів та громадських діячів (актова зала Університету).
Після підбиття підсумків пройшло урочисте нагородження переможців з врученням дипломів, сертифікатів та подарунків учасникам. Головний приз за перше місце у «Green Mind Gеneration» від МГО «Рада з екологічної безпеки» отримала команда Чернігівського ліцею № 22, Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Я. Франка.

AddThis Social Bookmark Button