УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Всеукраїнський форум правників “Про стан національної правової системи”

29 листопада 2019 року о 12 годині в «Українському домі», в рамках розширенного засідання Ради Союзу юристів України відбувся Всеукраїнський форум правників “Про стан національної правової системи”, на якому були присутні представники МГО «Рада з екологічної безпеки».

До участі в форумі були запрошені керівники держави, народні депутати України, керівники центральних органів виконавчої влади, судів, прокуратури, поліції, працівники і ветерани правоохоронних органів, адвокатури, нотаріату, учбових юридичних закладів, представники громадських організацій-партнерів Союзу юристів України.
Від МГО «Рада з екологічної безпеки» з промовою виступив Шемшученко Юрій Сергійович, почесний член Ради, доктор юридичних наук, професор, академік НАН України, академік Академії правових наук України.
В ході форуму заслухали доповіді й повідомлення, також були жваві обговорення ситуацій, які склалися в країні у правовій сфері.
За підсумками роботи форуму прийняли Резолюцію, у якій викладені пропозиції з актуальних питань реформування правової сфери — відповідно до вимог Основного Закону України і норм Міжнародного права.

AddThis Social Bookmark Button