УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Лідера "Ради з Екологічної Безпеки" - Сергія Орєхова, було запрошено взяти участь у ювілейній 40-й щорічній сесії Європейської Академії наук, мистецтв та літератури

Європейська Академія наук, мистецтв та літератури

Генеральний Секретаріат: 60 rue Monsieur le Prince, 75006 Париж, Франція

 Париж, 20 листопада 2019 р

 Шановний пане Академіку Сергію Орєхов

 

Від імені Генерального Секретаріату Європейської Академії наук, мистецтв та літератури (далі – Академія EASAL), передаємо Вам наші найтепліші побажання і запрошуємо Вас взяти участь у ювілейній 40-й щорічній сесії Академії EASAL в якості Титульного Учасника.

 

Сесія  відбудеться в п'ятницю, 24 січня 2020 року, в м. Парижі, у Центрі Centre scientifique de l’Academie Polonaise, за адресою: 74 rue Lauriston 75016, Париж: 14-15 год. - прибуття Учасників, (контроль), 15:00 год. - обрання нових Учасників, презентація конференції п. Жаном-П'єром Петі  (Jean-Pierre PETIT), Директором з науково-дослідницької діяльності CNRS, на тему «Нові зоряні відкриття: земля і позаземні істоти», 18:00 год. - коктейль. В суботу, 25 січня 2020 р.: Люксембурзький Палац, адреса: 14 rue de Vaugirard 75006, Париж: 11:15 год. - відвідування Сенату у супроводженні гіда, о 12:30 год. обід з представниками політичних кіл, 15-16 год. нагородження лауреатів Міжнародного поетичного конкурсу «Любов до природи в 21 столітті»; 18-00 год.: презентації книг Академії EASAL в Espace Harmattan, адреса: 24 rue des Ecoles. Просимо Вас якомога швидше повідомити нас про Ваш намір взяти участь в цих заходах. Ми чекаємо на Ваше підтвердження участі якомога швидше, оскільки кількість учасників у цих заходах обмежена; для підтвердження Вашої участі зв'яжіться з нами електронною поштою.

Дорогий друже, ми сподіваємося привітати Вас найближчим часом у Парижі і розділити з нами новий досвід для здійснення проектів, які ми вважаємо важливими.

 

AddThis Social Bookmark Button