УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Відкриття пам’ятника назавжди почесному Президенту Міжнародної громадської органїзації "Рада з екологічної безпеки", Першому космонавту незалежної України, Народному Послу України, Герою України- Леоніду Костянтиновичу Каденюку!

Сьогодні, 30 серпня, за участю МГО «Рада з екологічної безпеки» в особі Секретаря організації, Надзвичайного і Повноважного Посла -Цибуха Валерія Івановича, відбулася непересічна подія для Буковини - відкриття пам'ятного меморіалу людині-легенді Леоніду Костянтиновичу Каденюку у його рідному селі - Клішківцях!

 

 

 

Відрадно, що перший в Україні пам'ятник відкрито на малій Батьківщині Героя України, Першого космонавта України, якого ми шануємо та пам’ятаємо.
Цього ж дня школа імені Леоніда Каденюка, на подвір’ї якої споруджено пам’ятник, відзначить 20-річний ювілей. Саме завдяки підтримці славетного земляка два десятки років тому тут здійснено добудову та реконструкцію дитячої установи під навчальний заклад. Одночасно з відкриттям школи почав діяти шкільний музей «Буковина – край космічний», присвячений життєвому та професійному шляху Леоніда Костянтиновича.

 

 

   

 

 

AddThis Social Bookmark Button