УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Мільйони в кишені за рахунок здоров'я киян: новий завод Кличка отруїть столицю!

Якщо говорити відверто, то стає дедалі страшніше жити під керівництвом наших можновладців, а ще страшніше за наших нащадків! На думку спадає висловлювання Ф. Рузвельта: «Успішний бізнесмен ніколи не стане хорошим державним діячем. Його єдиний інтерес - кишеня, а не народ!» 

 

 

 

І судячи з діяльності Кличка - про народ тут і не йдеться !

У Києві планують звести цілий комплекс зі спалення сміття, який буде знищувати до 700 тисяч тон відходів на рік.
Столиця України вкотре опинилась на межі екологічної катастрофи. Київська міська влада готується до будівництва заводу зі спалення сміття, що може просто знищити здоров'я населення, а комусь - ще більше наб'є кишені.

Горіти разом зі сміттям

Останні кілька років столична влада розробляє проекти з будівництва заводів зі спалення сміття, і не переробки, а саме спалення. І таких підприємств буде немало.
На відміну від європейських країн, де сміття правильно утилізують, переробляючи, у Києві відходи будуть просто горіти. Як говорили в народі все, що не можна знищити - можна спалити". Так і у нас. А те, що викидатимуть підприємства в атмосферу - ми ним дихатимемо.
Як відомо, у Києві біля озера Вирлиця вже є такий завод, який працює вже понад 30 років.

Смертельний шлейф

Уявіть велику бочку, яку заповнюють пластиковими пляшками та іншими продуктами життєдяльності людини і все підпалюють. Цим димом дихають усі навколо. Пластмаси та смоли при горінні виділяють гази та продукти темічного розкладу: хлорангідридні кислоти, фторфосген, формальдегід, фенол, аміак, ацетон та ін. Все це згубно діє на людський організм. Чим це загрожує? Люди віком 45+ ризикують не дожии до пенсії, а діти матимуть хронічні захворбвання, в рази зростає ймовірність захворіти на рак.
Так, щорічно 140 тисяч українців дізнають, що у них рак. Вмирає від онкозахворювань близько 90 тисяч людей (33% працездатного населення).
А те, що у повітрі постійно відчувається сморід, який доставляє неприємності жителям Троєщини та лівого берега, це вже окрема тема.
В жодному українському місті немає безпечої утилізації побутових відходів. 
У Києві планують звести цілий комплекс зі спалення сміття, який буде знищувати до 700 тисяч тон відходів на рік. Також підприємство буде включати етап сортування сміття. Лише вдумайтесь, 700 тисяч тонн. А дихати цим будуть не чиновники, депутати, а прості жителі та гості міста.
Крім того, для небезпечної переробки сміття столичні чиновники збираються виділити для цього нові території, які межують з населеними пунктами.
Як відомом, у 2017 році в Україні ухвалили Національну стратегію обігу відходів, а у лютому 2019 - Національний план. Однак Київ готує власний план боротьби з відходами.
Україна- це Європа, але, як бачимо, Київ - це окрема планета зі своїми законами…..

AddThis Social Bookmark Button