УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Мобілізуємось разом!

В умовах масованого реваншу представників тих сил, які ще нещодавно змушені були втікати з країни до Росії, Ізраїлю, Європейського Союзу з награбованим майном, не можливо спокійно сидіти, склавши руки!

Представники Української партії «Зелена планета», постійно відстежують динаміку політичних та соціальних процесів, які відбуваються в Україні. Дізнаючись про порушення закону або непрофесійні дії влади, наші представники оперативно реагують та ставлять до відома громадськість.


Все, що відбувається після обрання В. Зеленського Президентом України, нагадує циркову виставу. В. Гройсман, взагалі упродовж трьох років, нехтуючи Конституцією України, не робив щорічний звіт про роботу Кабінету міністрів України перед народом України. Його дії викликають більше питань, ніж відповідей (роздача документів народним депутатам, вуличні рекламні борди) і все це за підписом «Уряд Гройсмана». 
Можливо десь у світі і є така країна під назвою «Гройсман», а український народ знає, що в нього є Уряд України, яким керує Прем’єр-міністр України. Це є приводом звернути увагу правоохоронних органів та спецслужб щодо розкрадання державних коштів на відверту особисту передвиборчу кампанію В. Гройсмана. 
Ми спостерігаємо як з державних інститутів зникла національна гідність! На офіційному сайті Верховного суду зникло одне, але яке вкрай важливе слово «України»!
Нас на підсвідомому рівні готують до розподілу країни феодально-олігархічні сфери впливу кланів Ахмєтова, Коломойського, Пінчука, Порошенка, Тарути, Балоги, Гройсмана.
УП «Зелена планета» готує офіційний запит до СБУ за низкою фактів, які носять відверто дезінтеграційний характер.
Сподіваюся на розуміння не лише національної еліти, а й широкого загалу. Ми не маємо морального права програти цю країну. Тисячі поколінь українських героїв – починаючи від звитяжців української праархаїки, які звільняли нашу землю від поневолювачів – персів, хозарів, печенігів, половців, та завершуючи Небесною сотнею та бійцями АТО - ООС, чекають від нас гідної позиції…
Слава Україні!
Героям слава!

AddThis Social Bookmark Button