УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

На Львівщині збудують 5 комунальних сонячних електростанцій

У Сокальському районі на Львівщині збудують 5 комунальних сонячних електростанцій. Детальний проект будівництва був створений за фінансової підтримки Львівської ОДА та районної ради. Сонячні електростанції розмістять у межах Белзької та Великомостівської міських рад, а також у межах Тартаківської, Корчівської та Хоробрівської сільських рад.

 

 

Будівництво заплановане в межах Програми розвитку альтернативної енергетики на 2019-2020 роки, якою передбачені кошти для виготовлення проектів земельних відводів та стадій-проектів із будівництва електростанцій.
Реалізація «сонячних» проектів дозволить збільшити генеруючі потужності комунальних підприємств району з виробництва альтернативної енергії, зменшити викиди вуглекислого газу в атмосферу, покращити стан навколишнього природного середовища, збільшити надходження коштів у місцеві бюджети та створити нові робочі місця.

AddThis Social Bookmark Button