УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Унікальна справа!

 Юридична фірма «Імператив Плюс» систематично інформує громадськість про здійснювані нею екоправові проекти по захисту конституційного права громадян України на безпечне для життя і здоров’я природне довкілля (ч. 1 ст. 50 Конституції України).

  

 

Основою цих проектів є заявлення від місцевих жителів масових позовів до забруднювачів про відшкодування моральної шкоди через порушення вищевказаного права.
За основу береться принцип, за якого забруднювач має платити соціуму моральне відшкодування, доти, поки або не припинить свою протиправну діяльність, або не екологізує виробництво.
Повідомляємо, що на минулій неділі у нас відбувались анонсовані у соціальних мережах три фінальні засідання за подібними позовами до структур «БРСМ». Дві справи перенеслися на січень 2019 року. А у третій ухвалено рішення на користь наших позивачів. Кожному з них присудили відшкодування у розмірі  1 млн. грн. Ми самі на нього не чекали. Сподівались, що при позитивному рішенні суми будуть меншими. Виявляється таке можливо! 
Дякуємо суду за правову і громадянську позицію, суддівську мужність!
Принагідно повідомляємо, що 27 грудня 2018 р. о 16 год.  в Київський апеляційний суд  має відбутись черговий судовий фінал за подібним екологічним позовом групи позивачів до Трипільської ТЕС.
Приходьте!Підтримайте!

З повагою,
Директор ПП «ЮФ «Імператив Плюс» О.В. Лупейко

AddThis Social Bookmark Button