УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

«Ефективна» природоохоронна політика держави....

Майже у фільмі жахів опинилися люди на півдні Херсонщини та на півночі анексірованного Криму. Кислотна хмара налетіла на декілька районів.      "Окислюються усі метали, які є в квартирах і на вулиці: блендери, мікрохвильовки, сушарки для білизни...

 

 

Немає загрози життю і здоров'ю?! Метали окислились! Що ж відбувається з людьми тоді?", - розповіла місцева мешканка. "Моєму батькові розкажіть, у якого за ніч вся зелень опала і дах проржавів. І який блює третій день", - відповідає. Причиною хімічних викидів стало так зване кислотне озеро або відстійник заводу «ТИТАН».      

Це підприємство належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу і спокійно працює в окупованому Криму. Завод виробляє діоксид титану, який використовується в багатьох галузях господарства. Наприклад, в дитячих присипках. У цього заводу є відстійник, в якому відбувається накопичення сірчанокислотних відходів, зокрема відпрацьованої сірчаної кислоти. Цей відстійник повинен бути наповнений водою. Якщо концентрація води раптом починає зменшуватися, то в повітря летить сірчаний ангідрид.

Так, чинна українська влада на всіх рівнях адекватно відреагувала своїми активними діями. Було виконано цілий ряд важливих заходів: від звернення президента до міжнародних структур до організованого вивезення і розміщення людей в безпечні райони. Ця активізація дій - «рейтінгоповишаючі заходи», що обумовлено явним початком передвиборної кампанії і тим, що катастрофа сталася в анексірованом Криму. А де Ваші дії, панове, щодо давно існуючих екологічних проблем в Україні?

Безконтрольна вирубка лісів і контрабанда кругляка за кордон, по-варварськи пориті території через незаконний видобуток бурштину, хімічні відстійники в Калуші, Львівські гори сміття, які забрали людські життя та багато іншого...    Професійна природоохоронна політика держави, повинна здійснюватися систематично профілактично- переджувальними заходами через Міністерство екології та природних ресурсів України головою якого є Семерак О.М., а не від виборів до виборів і з залученням Міністерства з надзвичайних ситуацій для усунення вже трапившихся екологічних катастроф.

 Derrick Johnson Authentic Jersey
AddThis Social Bookmark Button