УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Як депутати за екологію голосували…..!

Сьогодні 5 вересня 2018 року Верховна рада на своєму засіданні згідно порядку денного розглядала проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Державна природоохоронна політика України: стан та перспективи розвитку" №8624.

 

 

 При обговоренні даного проекту Постанови виступили небайдужі до цього питання депутати, які в своїх виступах підтвердили думку ГО «Рада з екологічної безпеки», котра не один рік наголошує про недостатню увагу з боку діючої влади на існуючи проблеми природоохоронної політики України та екології в цілому.

Міністерство екології та природних ресурсів України на чолі з міністром Семераком О.М. своєю малоефективною діяльністю, а інколи й бездіяльністю діють в інтересах олігархату, а не держави та громадян України. Діючий олігархат цікавить тільки сьогоденні заробітки, а не інвестування в майбутьне нашої країни. Цю думку підтримав у своєму виступі народний депутат України Юрій Левченко (партія «Свобода» 223 мажоритарний округ). Але нажаль своїм голосуванням («за» проголосували лише тільки -130 депутатів) депутати Верховної Ради показали своє байдуже ставлення до природоохоронних та екологічних проблем в Україні.

«Ми завжди підтримували і будемо підтримувати тих державних та громадських діячів, які підтримують державні та національні інтереси. Нам байдуже з якої вони партії, фракції чи об’єднання» - наголосив Голова ГО «Рада з екологічної безпеки» Сергій Орєхов.

 Ronde Barber Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button