УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

ООН створить робочу групу для вдосконалення екологічного права

Генеральна асамблея ООН вирішила створити робочу групу для визначення прогалин в міжнародному екологічному праві, зробивши таким чином крок до висновку глобальної угоди, спрямованого на захист навколишнього середовища. За цю ініціативу в четвер, 10 травня, проголосували 143 з 193 країн-членів ООН, повідомляє DW.

 

 

"Мова йде про резолюції, якою створюється робоча група для визначення прогалин в міжнародному екологічному праві і, ймовірно, скликається конференція зі створення нової глобальної угоди. Відповідний звіт очікується у вересні цього року", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що проти проголосували шість країн - Іран, Росія, Сирія, Туреччина, Філіппіни і США.

Франція, яка представляла проект, закликає розробити новий пакт, щоб упорядкувати і гармонізувати всі екологічні документи. "Якщо ми не будемо діяти, нас чекають серйозні наслідки", - підкреслив посол Франції в ООН Франсуа Делятр.

Як відомо, в 2015 році була підписана Паризька кліматичну угоду. Його метою є обмеження негативних наслідків глобального потепління. Для цього країни-підписанти угоди повинні скоротити обсяги викидів парникових газів. Однак навіть за умови сумлінного виконання угоди передбачається, що до кінця століття середня температура на планеті все одно виросте мінімум на два градуси. Крім того, США анонсували вихід з угоди.

 Juston Burris Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button