УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Мінприроди має намір підвищити штрафи за забруднення навколишнього середовища

У Мінприроди йде робота над десятьма законопроектами, які стосуються сфери відходів. Один із законопроектів - проект базового закону про відходи, ще 9 проектів законів створюють умови поведінки з відходами в різних секторах. Також в міністерстві хочуть, щоб була переглянута політика щодо штрафів.

 

 

Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, йдеться на офіційній сторінці міністерства в Facebook.
"Коли вивчаємо досвід країн Європейського союзу, то ми бачимо, що штрафи відразу піднімалися, коли вводилися такі норми і контроль за виконанням. Ми теж йдемо цим шляхом. Уже сьогодні Міністерство екології запропонувало українському парламенту істотне підвищення всіх штрафів в адміністративному кодексі, які стосуються шкоди навколишньому середовищу. цей законопроект є спільною роботою Мінприроди з народними депутатами. Він вже пройшов схвалення на засіданні профільного комітету. Не просто було, це була гаряча дискусія і вживалися аргументи такі, що українське суспільство бідне, а тому піднімати штрафи не на часі. Думаю, що це - помилкова думка ", - підкреслює Остап Семерак.

 Andrew Sendejo Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button