УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

У Великобританії хочуть заборонити вологі серветки

Згідно з намірами британського уряду, вологі серветки, які широко використовуються в різних сферах повсякденного життя, можуть зникнути з прилавків магазинів країни. Про це пише The Sun.

 

 

 

Уряд стверджує, що його план по ліквідації пластикових відходів включає в себе і деякі вологі серветки. Серветки, які містять пластик, не розкладаються в природі. Тому виробникам доведеться або робити серветки без пластику, або споживачі будуть змушені обходитися без цього продукту.

Вологі серветки також є причиною 93% випадків забитих каналізаційних труб в Британії. Це спонукало уряд і промисловість зосередитися на тому, щоб переконати споживачів не викидати їх у стічні води.

Британський департамент навколишнього середовища, однак, визнає, що заохочує виробників змінювати склад вологих серветок, щоб вони піддавалися переробці і не містили пластик. Згідно з оголошеними прем'єром Терезою Мей планам, до 2042 року в країні повинні зникнути всі "пластикові відходи, яких можна уникнути".

 Tom Jackson Authentic Jersey
AddThis Social Bookmark Button