УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

Наскільки небезпечно для людства органічне землеробство: загрози екологічних продуктів

Останнім часом розмови про екологічні органічних продуктах звучать з регулярною постійністю. Проте чи так це добре і корисно для всього людства? Безумовно, органічні натуральні продукти дуже корисні для людини. Вони вирощуються на чистому грунті, містять максимум вітамінів і несуть величезну користь для організму. Сьогодні здорове харчування є модним трендом. Однак чи можна цим нагодувати всю планету? Чи варто відмовлятися від хімічних добрив і модифікованих культур? 

 

 

Небезпека перша - вартість органічних продуктів
Вартість екологічних продуктів набагато вища за ту ціну, за якою продають продукти харчування звичайні фермерства. Тобто, продукти, які вирощують на екологічно чистій землі без використання хімічних засобів захисту коштують набагато дорожче.


Не потрібно забувати і про те, що традиційне землеробство виснажує грунт, що веде до швидкого зниження врожайності. Тому нагодувати все населення планети чистими продуктами неможливо. При переході на традиційне землеробство, людям просто нічого буде їсти вже в дуже недалекому майбутньому.

Небезпека друга - обмеженість в раціоні
Організм потребує безлічі різноманітної їжі. А не в кожному регіоні є можливість підібрати весь раціон, який би складався виключно з чистих продуктів. Звичайно, у вас може бути еко-лавка, де ви купуєте овочі і фрукти. А як бути з екзотикою, або м'ясомолочними продуктами?


Такий вибір може бути тільки у великих мегаполісах, де є попит на даний вид продукції. Не кажучи вже про фруктах заморських, які не ростуть в наших широтах. Тут або летіти на острови або купувати неорганічні в найближчому супермаркеті.

Небезпека третя - низька врожайність
Дійсно, без постійного внесення добрив, пестицидів і гербіцидів, неможливо отримати високу врожайність. А продукти, вирощені такими способами не мають нічого спільного з органічним харчуванням. Тому, якщо не з'явиться нових технологій вирощування рослин і способів вироблення у них імунітету до хвороб і шкідників, людство просто вимре.


Як би ви не ставилися до органічних продуктів, все ж в них багато всього корисного. І нехтувати ними абсолютно не варто. Якщо навіть для вас таке розмаїття дорогувато, то постарайтеся хоча б побалувати чистими продуктами ваших дітей. Їх організмам, що ростуть хімія точно не потрібна.

 Josh McCown Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button