УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ УКРАЇНА - ЦЕ ЧИСТА ДЖЕРЕЛЬНА ВОДА, БЕЗКРАЇ ЛАНИ, ЗЕЛЕНІ ЛІСИ ВСЕ ЦЕ ПОТРЕБУЄ НАШОГО ЗАХИСТУ ВЖЕ СЬОГОДНІ - СЕРГІЙ ОРЄХОВ

Гаряча лінія

Відправити в FacebookВідправити в Twitter

У станиці Луганська відбулося виїздне спільне засідання МГО «Рада з екологічної безпеки» та 80 ОДШБр під керівництвом Голови МГО «Рада з екологічної безпеки» Сергія Орєхова та полковника Володимира Шворака

МГО «Рада з екологічної безпеки» понад п’ять років на відміну від державної влади б’є на сполох щодо екологічної ситуації в Україні, а саме в Закарпатті, у Львові, у Кривому Розі, Маріуполі, на Донбасі. Наші представники неодноразово при особистих зустрічах міжнародного рівня акцентували на цьому питання в ОБСЄ, Раді Європи та офісі РЕЦ (місто Будапешт).

 

 

 

 

 

 

 

20 квітня 2018 року у станиці Луганська відбулося виїздне спільне засідання МГО «Рада з екологічної безпеки» та 80 ОДШБр під керівництвом Голови МГО «Рада з екологічної безпеки» Сергія Орєхова та полковника Володимира Шворака. На цьому засіданні були присутні члени Правління МГО «Рада з екологічної безпеки» Нікітенко Володимир та Михайлов Микола, а також представники особливого складу 80 ОДШБр майор Сегейда Роман та інші. 

Метою засідання було налагодження контактів та роз’яснювальна робота серед військових, які знаходяться на передньому рубежі. «Всі бойові дії закінчаться і після настає довгоочікуваний мир. А що ми залишимо своїм нащадкам після цього конфлікту, яку екологічну ситуацію в регіоні?

Військові, як справжні патріоти, повинні розуміти це питання та незважаючи на вимушені бойові дії дбати про екологічну безпеку. Всі ті жахливі катаклізми, які обрушуються на людство вже зараз, і ще гірші перспективи, які чекають наш спільний дім в найближчому майбутньому, -це також результат діяльності кожного з нас. А отже, свій внесок в запобігання екологічного лиха повинен внести кожен з нас.

Назавжди Почесний президент МГО «Рада з екологічної безпеки» Л.К.Каденюк, починаючи з кінця 2014 року, від імені нашої організації багаторазово звертався до всіх гілок влади та міжнародної спільноти, що потрібно звернути увагу на небезпеку виникнення екологічної катастрофи на Донбасі.Це останнім часом вже підтверджується Посольством США в Україні, представниками СММ ОБСЕ, під час перебування на шахті «Юнко», та представниками СЦКК. 

 

Тому ми від імені МГО «Рада з екологічної безпеки» даруємо вам Булаву Екології, як козацький символ наших пращурів, щоб ви захищали не тільки безпеку нашої держави, а також і екологічну безпеку» - наголосив Голова МГО «Рада з екологічної безпеки» Сергій Орєхов.

 

 

 

 

 C.J. Anderson Authentic Jersey
AddThis Social Bookmark Button